Artiklar, Reportage & Personporträtt.

Jag skriver allt från längre drömmiga reportage och spännande personporträtt till sakliga faktabaserade artiklar. Utformar informativa guider och kan konsten att knåpa ihop korta notiser.
Kika gärna på några av mina tidigare jobb. Jag har en hel drös till som jag kan skicka om du vill se prov på något speciellt.

Cathrin har varit en regelbunden medarbetare i magasin Friluftsliv i ett par år nu och vårt samarbete fungerar väldigt bra. Hon har skrivit reportage, personporträtt, artiklar, notiser och levererar alltid en kvalitativ text med fin känsla. Hon är ansvarsfull och levererar i tid, dessutom trevlig och lättsam att samarbeta med. Hon har även ett skarpt öga när det gäller att korrekturläsa texter, vilket jag som chefredaktör sätter ett högt värde på innan det är dags för lämning till tryckeriet!

Cajsa RännarChefredaktör magasin Friluftsliv

Cathrin är ambitiös och går alltid all-in i ett jobb. Hon är pålitlig och tar ett stort ansvar för det hon levererar. I en grupp är hon lyhörd, positiv och har nära till skratt. Hon hittar ofta en originell vinkel eller ett annorlunda grepp på ett ämne.

Johanna Litsgård LebourneKommunikations- och insamlingschef PMU & Chefredaktör Renew Magazine